Вие се намирате тук:
Начало »  Обслужване на аквариуми
безплатна доставка над 100лв

ЕДНОКРАТНА УСЛУГА

В допълнение към обслужването на клиенти, ние предлагаме възможност за еднократно почистване: Можете да си запишете час по телефона, електронната поща или да попълните формуляра в сайта. В рамките на денонощие ние ще се свържем с Вас, за да уточним удобно време за посещението на наш специалист, който ще направи всичко възможно да приведе аквариума Ви в ред. Услугата включва:

АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ

Ние от АКВАЗОО Ви предлагаме удобна абонаментна система за обслужване на Вашия аквариум от наш специалист. Посещението на акварист веднъж седмично в удобен за Вас ден и час напълно ще Ви позволи дълго време да се радвате на своя чист и поддържан аквариум.

Пълният пакет на обслужване включва:

*Храната, консумативите и лекарствените препарати се заплащат отделно (не са включени в стойността на услугата). Стойността на обслужването зависи от обема на аквариума и сложността на грижите за неговите обитатели. 

*Абонаментът се заплаща изцяло еднократно и няма фиксиран срок на действие. 

*Ако в една сграда се обслужват два или повече аквариума, то ние можем да предложим намаление за обслужването до 30%.

ПЪЛЕН ПАКЕТ С ГАРАНЦИЯ

При пълния пакет услуги се включват всички услуги от абонаментния пакет, но с разликата, че всички хранителни продукти, консумативи, лекарства, растения и замени на рибки (при сключване на договор с гаранция), се изплаща от Нас. Цената на пълното обслужване е в зависимост от обема и сложността на аквариума и броя на аквариумните риби. При обслужване на няколко аквариума на едно място се ползват значителни отстъпки.