Вие се намирате тук:
Начало »  как да поръчам
безплатна доставка над 100лв

Поръчките се приемат от сайта от понеделник до събота във времето от 9ч до 19ч. В почивните дни и в дните на официалните празници постъпили поръчки не се обработват. За да могат нашите предложения избрани от Вас да стигнат по най бързия начин, ние сме разработили пазарска кошница. Тя дава възможност на всеки, които иска да си закупи определен продукт да го добави в кошницата. Следвайки инструкциите на интерактивния интерфейс Вие трябва само да попълните нужната информация и Вашата поръчка вече е при нас. След получаването и ще се свържем с Вас на посочения e-mail адрес за потвърждение. В рамките на 1 до 3 работни дни нашите специалисти ще подготвят и експедират поръчаните стоки на посочения от Вас адрес.

Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката.Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиента при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, начинa на доставка и начина на плащане.