Вие се намирате тук:
Начало »  доставка
безплатна доставка над 100лв

Доставките се извършват в срок от 3 работни дни. В неделя и официални празници доставки не се извършват. Възможна БЕЗПЛАТНА доставка до ПОЧТИ всеки по-голям град в България в определен от нас ден от седмицата.

За пратки над 30 кг - моля, свържете се с нас на тел. 052/742-224, за да Ви предложим най-изгодния вариант за доставка ! Доставката на такива стоки се извършва след допълнително уточнение с клиента!

За покупки на стойност над 100 лева доставката е безплатна за цялата страна. Електронен магазин AquaZoo.bg не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. При изчерпване на количествата от дадена стока или на отделен размер или цвят от номенклатурата, а така също и при забавяне на доставката или изчакване на зареждане Вие ще бъдете уведомени или чрез посочения от Вас телефон за връзка или с електронна поща, за да потърсим техен заместител или за други инструкции от Ваша страна.

Моля, при регистрация посочвайте актуален телефонен номер, за по-лесно осъществяване на контакт при доставка.

Условия за доставка в гр.Варна

AquaZoo.bg извършва безплатни доставки със собствен транспорт в границите на гр. Варна.

Калкулатор на Еконт: