Вие се намирате тук:
Начало »  За нас
безплатна доставка над 100лв

Добре дошли в онлайн зоомагазин Aquazoo.bg

В магазина ни можете да намерите всичко от което имат нужда домашните Ви любимци - богата гама от храни за всякакви декоративни животни, играчки, легълца, чанти, купички, козметика и тоалетни принадлежности. Къщички и клетки за гризачи и птици, напълно оборудвани аквариуми за рибки и костенурки, терариуми за екзотични животни и още много други неща.

Работим с най-добрите фирми производители и вносители в областта на домашните любимци, като непрекъснато следим за качеството на стоките и стриктно спазваме препоръчителните им продажни цени.

Предлагаме най-качествените стоки на най-изгодните цени (винаги пакетирани в оригинална опаковка с ясно отбелязан срок на годност), доставка до дома или офиса, спестявайки време в търсене на определен продукт по зоомагазини, зооцентрове или ветеринарни кабинети!

Освен актуалните промоции, представяни от фирмите производители и вносители, ние предлагаме и специални отстъпки за редовни Клиенти, отстъпки за количества и много други бонуси и награди за нашите Клиенти и техните домашни любимци.

От екипът на Аквазоо